Subscribe News Feed Subscribe Comments

FASE FINAL CT. DE CATALUNYA EN EDAT ESCOLAR GR

El passat diumenge 11 de maig les gimnastes del Club Gimnàstica EGIBA van participar a la fase final del campionat de Catalunya en edat escolar, celebrat a Torrefarrera (Lleida).
Els quatre equips del club van participar en la modalitat de combo nivell I/II en les categories Benjamí, Aleví i Infantil. Les gimnastes amb edats compreses entre els 6 i 11 anys, van fer molt bones actuacions deixant a la pista totes les energies i hores d’entrenaments que han portat a terme durant aquest curs 2013-2014.
En les classificacions, el combo Benjamí (Jara, Ona, Sara, Ingrid, Irene, Mariona i Jana) va quedar en 4ª posició. En la categoria Aleví, amb dos combos diferents: Aleví A (Martina, Mariona, Aina, Paula, Neus i Mei) en 6ª posició  i l’Aleví B (Natalia, Maria, Gala, Marina .S, Ona, Lena i Marina .B , van fer una 4ª posició amb una molt bona actuació. Per finalitzar, les gimnastes de la categoria Infantil (Clàudia, Carlota, Marina, Júlia, Anna, Lucia i Elisa) van aconseguir una 2ª posició amb una posada en escena molt elegant.
Ens quedem amb les bones sensacions de la competició i, sobretot, de les coreografies que van lluir a sobre la pista amb l’esforç de totes les gimnastes.

Seguirem treballant per la temporada vinent!