Subscribe News Feed Subscribe Comments

RESULTATS DEL CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL I SELECCIONS AUTONOMIQUES DE GIMNASTICA ARTISTICA FEMENINA

El proper cap de setmana es celebrarà a Valladolid el  CAMPIONAT D'ESPANYA INDIVIDUAL I SELECCIONS AUTONOMIQUES DE GIMNASTICA ARTISTICA FEMENINA.
Aquesta competició es el punt final la temporada , i del nostre club participaran :

A Nivell 2 petites Andrea Carmona ( Carla Font també viatjarà amb les seves companyes tot i no haver-se pogut classificar , per gaudir d'aquesta competició ) , a Nivell 5 Carla Ferreira , Janina Jo i Mar Palliso  ( Iris Ramirez no podrà participar per una lesió ) , a Nivell 6 Laura Valero i a Nivell 8 Laia Obradors, Aida Rodriguez tampoc podrà participar ja que encara s'està recuperant d'una operació al peu.

Dessitgem molta sort a les nostres gimnastes participants en aquesta competició i molts anims a les que s'estan recuperant !!!!

-  RESULTATS

Molts bons resultats per les gimnastes del club Egiba al campionat d'Espanya individual.

En nivell 2 Andrea Carmaona es va proclamar campiona d'Espanya i també va se or a Salt.

A nivell 5 Janina jo va quedar 12º a la general i or a salt , mar Palliso va quedar 9a a la general , 5º a terra i 7a a salt , Carla ferreira va se 14º a la general .

A nivell 6 Laura Valero va quedar  18ª a la general i setena a paralelas.
I a nivell 8 Laia obradors va quedar 6º a la general i subcampiona d'espanya a barra

Moltes Felicitats a totes per aquest campionat d'Espanya !!!!