Subscribe News Feed Subscribe Comments

L'EGIBA ORGANITZA LA 42a NIT DEL ESPORTISTA A MANRESA

Manresa celebra avui la 42a Nit de l´Esportista, al teatre Kursaal



 
                    
L'Egiba, l'Escola Gimnàstica del Bages, ho té tot a punt per a la 42a edició de la Nit de l'Esportista, que se celebra avui al teatre Kursaal. En els darerrs dies s'han fet públics els diferenrs candidats als premis que es lliuraran en una gala presidida per Ivan Tibau (secretari general de l'Esport), l'alcalde i alhora regidor d'Esports, Valentí Junyent, i Josep Salom, el diputat adjunt d'Esports de la Diputació de Barcelona.
La festa atorgarà el premi per al millor esportista de Manresa 2012 en la categoria absoluta, i també en els apartats escolar, jove i en la categoria màster. Les entitats, els entrenadors, els directius i també els patrocinadors disposaran del seu reconeixement. Miki Esparbé serà el presentador de la gala que té pregó de l'exgimnasta Gervasio Deferr i l'actuació de Mireia Pintó, mezzosoprano manresana. La Nit comença a les 20.30 hores, amb un preu de 12 euros l'entrada.
Un dels premis col·lectius de la Nit de l'Esportista és l'anomenat Campions, que es dóna als equips que han guanyat a les respectives categories o han assolit l'ascens. En la 41a Nit de l'Esportista, organitzada pel Biela Club, el que va aconseguir el guardó de millor esportista va ser Toni Elías, pilot de motociclisme, campió del món a la categoria de Moto2.
 Avui, un total de 18 finalistes (9 homes i 9 dones) aspiren a assolir la màxima distinció.
 
CLUB GIMNASTICA EGIBA | TNB